Conditii de garantie

Consultă această pagină pentru orice nelămuriri privind garanțiile produselor.


Garanția se soluționează la sediul Romaniaincasata , prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru trimiterea produselor în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea clientului, iar expedierea înapoi la client se va face prin intermediul curierului rapid, pe cheltuiala Romaniaincasata., în maxim 20 de zile lucrătoare de la recepția produsului defect.

În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventual costuri de diagnosticare/constatare.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serie si ambalaj original), împreuna cu accesoriile aferente. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor, etc. precum și produsele la a căror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decât cele originale. Instalarea sau punerea în funcțiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanției.

 

Departamentul tehnic  poate fi contactat în scris sau telefonic la adresele și numerele de telefon 3883672264 email: romaniaincasata.info@gmail.com

newcart.it Un eshop professionale completo a soli 49 euro l'anno con NewCart
Questo sito è presente su Offertissime.shop